Utmaning + Lösning

Tillsammans med våra kunder arbetar vi med att hitta affärsdrivande och kreativa lösningar som vilar tryggt på en långsiktig och väl förankrad strategi. Vi kallar det strategisk kommunikation.

 

Vi vänder oss till företag som vill

Utvecklas

Vår affärsidé är att utveckla våra kunders verksamhet med kreativ och affärsdrivande kommunikation. Det kan till exempel handla om att du vill öka ditt företags försäljning, göra ditt varumärke mer välkänt eller kanske utveckla ditt företag på något annat sätt. Det är just sådana utmaningar som vi gillar och som vi på ID tillsammans har ett par hundra års erfarenhet av att arbeta med.

 

Uppnå resultat

Det viktigaste för oss är att skapa tydliga resultat för dig som kund. Men det är också här det här med kreativitet kommer in i bilden. Kreativitet är nämligen vad som krävs för att skapa kommunikationslösningar som fångar uppmärksamhet och skapar engagemang. I våra case och i vår portfolio hittar du några smakprov.

 

Jobba långsiktigt

Helst vill vi ha ett nära och långvarigt samarbete med dig som kund. Det är då som vi tillsammans kan uppnå riktigt bra resultat. Att det sedan är lite extra kul att jobba ihop med människor som man hinner lära känna ordentligt ser vi som en extra bonus.

 

Så, är vi byrån för dig?

Om du känner igen dig i vår beskrivning föreslår vi att du börjar med att höra av dig till vår vd Pia-Karin Åkesson eller vår creative director Per Hallin. Utifrån dina behov sätter de då ihop ett team från oss, som du får träffa i ett kostnadsfritt första möte, för att se om tycke uppstår.

 

Kort och kul om ID

Startades 1998. 20+ medarbetare redan från starten. Regionala och lokala kunder, men även uppdragsgivare längre ner i Europa och på andra sidan Atlanten. Myntade begreppet “Mångfald, möten, möjligheter” åt Malmö stad. Sjösatte Jojo-konceptet åt Skånetrafiken. Lanserade första lattemjölken i Sverige. Tvingade America’s Cup till Malmö. Lanserade Sigma på börsen, och tog dem därifrån femton år senare.